FOTO: Un vâlcean cu suflet mare! Aleargă 1.000 de kilometri pentru cauze nobile!

 

Are 23 de ani şi este originar din Râmnicu Vâlcea. A ajuns să fie cunoscut la nivel naţional datorită eforturilor pe care le face să strângă bani pentru copiii bolnavi de cancer, pentru protecţia mediului, dar şi prevenţia suicidului. Cristian Gheorghe este numele său, un tânăr vâlcean cu suflet mare, care acum s-a înscris într-o nouă aventură a vieţii sale. Începând din data de 20 septembrie şi până aproape de finalul lunii octombrie 2016, vâlceanul nostru va alerga aproximativ 1.000 de kilometri în Portugalia cu scopul de a strânge fonduri pentru sprijinirea asociaţiilor P.A.V.E.L. (asociaţie pentru copiii bolnavi de cancer), Agent Green și ARPS (Alianța Română de Prevenție a Suicidului).

Cristian Gheorghe practic va traversa Portugalia din Cape Saint Vincent până la Santiago de Compostela în pas alergător, traseul având mai exact 991 de kilometri.

„În 2015 am parcurs Camino de Santiago (în Spania) și am aflat că există un traseu asemănător şi în Portugalia. Întrucât am rămas profund impresionat de prima experiență, vreau să retrăiesc bucuria de anul trecut și să explorez locuri noi. Oamenii din Spania și Portugalia sunt foarte deschiși, blânzi, prietenoși, relaxați. În plus, am nevoie de soare după o vară petrecută în Alaska” – a declarat vâlceanul pentru Libertatea.

Cristian Gheorghe mai spune că scopul aventurii sale este de a strânge suma de 3.000 de euro, pe care-i va dona la trei asociații nonguvernamentale – Asociația P.A.V.E.L, Agent Green și Alianța Română de Prevenție a Suicidului. De aceea, el îşi îndeamnă susţinătorii să nu rămână indiferenţi şi să sprijine şi ei demersul prin donaţii ce pot fi efectuate online.

„Am învăţat că nu este nimic greşit în a cere ajutorul şi că împreună chiar suntem mai puternici. Îmi doresc ca prin acest proiect să ajut fiecare dintre cele asociaţii cu cel puţin 1.000 euro. Dau la schimb fotografii, video şi cuvinte alese, născute pe drum, împletite cu umor şi voie bună. O să le servesc pe blog și pe pagina de Facebook, asezonate cu rugămintea de a dona” – a completat Cristian Gheorghe.

Aventura lui vâlceanului nostru o puteţi urmări pas pe blogul său, www.gheorghealearga.ro, dar şi pe pagina sa de Facebook, www.facebook.com/GheorgheAleargaPortugalia.

[supsystic-gallery id=63]

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.