BREAKING NEWS: Accident grav la Frânceşti!

UPDATE 4: Soferul vinovat de producerea accidentului de la Francesti – Vasile Florentin Stuparu – a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de comiterea urmatoarelor infractiuni: conducere sub influenta alcoolului, conducere fara drept si vatamare corporala din culpa.

UPDATE 3: Vasile Florentin Stuparu, soferul care a provocat accidentul grav de la Francesti, a fost retinut in aceasta seara, el urma sa fie dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

UPDATE 2: Şoferul care s-a urcat beat criţă la volan şi a provocat un accident rutier grav este Vasile Florentin Stuparu, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Luni, 19 septembrie 2016, poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal pe numele acestuia pentru conducere sub influenţa alcoolului şi, de asemenea, i-au reţinut permisul de conducere. Acest lucru nu l-a împiedicat însă pe vâlceanul inconştient să se mai urce la volan, iar azi a băgat patru oameni în spital. În aceste momente, poliţiştii rutieri îi întocmesc încă un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără drept şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Poliţiştii rutieri au stabilit că în accident au fost implicate două autovehicule, iar patru persoane au fost rănite si transportate la spital. Şoferul vinovat a fost depistat şi ieri beat la volan, iar azi avea, de asemenea, o alcoolemie de 1,22 mg/l în aerul pur expirat.

Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea Frânceşti, judeţul Vâlcea. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o depăşire neregulamentară, două maşini care circulau din sens opus izbindu-se frontal. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Rutieră Băbeni, dar şi două ambulanţe care să preia victimele. Se pare că este vorba despre două persoane rănite.

2 1

Citiţi şi:

Vâlcean prins la Băbeni conducând aproape în comă alcoolică

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “BREAKING NEWS: Accident grav la Frânceşti!

Comments are closed.