SENATORUL COPY-PASTE. Bogdan Matei arată, încă o dată, că funcţia de parlamentar îl depăşeşte complet!

De câteva zile tot încercăm să ignorăm un articol, dintr-o anume publicaţie vâlceană, care-l ridică în slăvi pe senatorul PSD Bogdan Matei. Nu putem însă, la infinit, să ne facem că nu vedem cum şi alte ziare din Vâlcea publică aceleaşi informaţii eronate şi-l preamăresc pe senatorul pesedist pe munca altora.

Despre ce este vorba? Zilele trecute, colegii noştri din presa vâlceană (cu tot respectul pentru ei, pentru că îşi făceau meseria cu informaţiile puse la dispoziţie de parlamentarul în cauză) au publicat un articol în care se susţinea sus şi tare că senatorul Bogdan Matei a făcut o „propunere legislativă privind modificarea şi completarea Legii nr.145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor agricole”. Eroare totală, pentru că propunerea legislativă nu-i aparţine lui Matei, iniţiatorul fiind senatorul PSD Ion Rotaru. Matei nu a făcut decât să-şi pună o semnătură, drept coiniţiator, pe o propunere legislativă despre care, probabil, nu ştie o iotă.

Spunem că probabil nu ştie cu ce se „mănâncă” Legea nr. 145/2014 pentru că, în mod normal, ar fi trebuit să fie capabil să spună două cuvinte despre această propunere legislativă, fără a fi nevoit să copieze declaraţia, cuvânt cu cuvânt, din expunerea de motive a colegului său, senatorul Ion Rotaru (vezi facsimil, vezi link către site-ul senat.ro). Ei bine, da… asta a făcut parlamentarul PSD de Vâlcea! A copiat aproape tot ce explica senatorul Rotaru în expunerea sa de motive şi şi-a însuşit-o ca declaraţie în ziarele din Vâlcea. O atitudine ruşinoasă a senatorului vâlcean, care în acest mod a găsit de cuviinţă să se laude şi să copieze munca altora. În acest context, nu credem că suntem răutăcioşi atunci când spunem că această funcţie importantă îl depăşeşte complet pe Bogdan Matei.

Expunerea de motive a senatorului PSD Ion Rotaru, expunere ce a fost copiată, cuvânt cu cuvând de parlamentarul vâlcean: https://www.senat.ro/Legis/PDF/2017/17L092EM.pdf

Foto – capturi articol apărut în presa vâlceană:

CITEŞTE ŞI: 

JENANT: Senatorul Bogdan Matei s-a făcut de râs la o televiziune naţională (VIDEO)

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.