ANGAJĂRI la combinatul OLTCHIM RÂMNICU VÂLCEA

Combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea face angajări pentru o serie de posturi rămase vacante. Este vorba despre patru posturi de operator maşină, mecanic locomotivă, electrician şi laborant chimist, anunţurile fiind valabile până în data de 8 decembrie 2017.

Astfel, cei interesaţi de postul de operator maşină trebuie să aibă studii medii şi să fie apţi medical pentru lucrul la înălţime, în timp ce pentru postul de mecanic locomotivă candidaţii trebuie să aibă studii medii şi un curs de calificare, certificat pentru confirmarea periodică a competenţelor profesională general valabile, aviz medical şi psihologic în termen de valabilitate, eliberate de unităţi medicale autorizate de Ministerul Transporturilor.

Funcţia de electrician necesită o vechime în domeniu minimum 2 ani, iar candidatul ideal trebuie să fie calificat în domeniu, să fie apt medical pentru lucrul la înălţime şi să suporte tura de noapte. În final, candidaţii pentru postul de laborant chimist trebuie să aibă vechime în domeniu minimum 2 ani, calificare în domeniu, liceu profil chimie şi să fie apt medical pentru lucrul la înălţime şi pentru tura de noapte.

You May Also Like