NEWS ALERT. Vezi cine sunt noii directori ai Liceului Oltchim din Râmnicu Vâlcea

Liceul Tehnologic Oltchim din Ramnicu Valcea are, incepand de joi, 7 decembrie 2017, o noua conducere. La nivelul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Valcea s-a luat decizia de a-l numi in functia de director plin al liceului amintit pe Florin Smeoreanu, fostul inspector general al invatamantului valcean. De asemenea, Axenia Raduleacu a fost numita in functia de director adjunct. Cei doi vor incepe activitatea de luni, 11 decembrie 2017, dupa ce vor fi date deciziile de numire.

Numirea lui Smeoreanu in functia de director este o adevarata surpriza, tinand cont ca acesta a participat anul trecut la un concurs pentru postul de sef al Colegiului “Mircea cel Batran”, insa nu a reusit sa-l promoveze. Insa, nu este de neglijat totusi relatia lui destul de apropiata de primarul Mircia Gutau. Oricum, la unitatile de invatamant din municipiu, edilul are un cuvant greu de spus avand in vedere si descentralizarea invatamantului preuniversitar.

In final, reamintim ca Liceul Tehnologic Oltchim Ramnicu Valcea a ramas fara conducere dupa ce directorul plin si directorul adjunct – Achim Ioana Manuela si Luminita Băiașu – si-a depus demisiile in urma scandalului iscat la unitatea de invatamant respectiva, dupa ce tatăl unui elev al liceului a intrat în şcoală şi a agresat trei elevi şi o profesoară, doar pentru că fiul său ar fi avut discuţii în contradictoriu cu anumiţi colegi. In acest caz, politia a deschis un dosar penal pe numele parintelui agresor, insa s-a deschis si o ancheta de cercetare disciplinara la nivelul scolii pentru a identifica posibilele cauze ale producerii incidentului, cele doua directoare fiind gasite responsabile.

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like