VIDEO – UPDATE cu SCANDALUL de la „SOFIANU” din noaptea de REVELION. Au intervenit mascaţii!

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, persoanele care au inceput scandalul la Hotel Sofianu au fost nemultumite pentru ca DJ-ul a refuzat sa le puna manele. Masa la care stateau a fost rezervata de o femeie, iar despre unul dintre batausi s-a aflat ca locuieste in cartierul Petrisor din Ramnicu Valcea. Politistii au ridicat deja inregistrarile video, iar la Politia Municipala s-au depus plangeri penale impotriva batausilor. 

Ceea ce trebuia să fie o noapte de distracţie pentru sute de vâlceni, organizată la restaurantul Hotelului Sofianu din municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a transformat într-un coşmar. Asta pentru că petrecerea a fost stricată la un moment dat de o încăierare între mai multe persoane.

Incidentul a avut loc în noaptea dintre ani, în jurul orei 04.00, atunci când, nemulţumiţi de muzica pregătită de organizatori, câţiva participanţi au început să devină recalcitranţi şi s-au luat la bătaie. Martorii spun că în restaurant s-au împărţit scaune în cap, pumni şi picioare, iar apoi scandalul s-a mutat afară, în curtea hotelului, până în momentul în care au intervenit mascaţii de la Jandarmeria Vâlcea, care au aplanat conflictul.

„Totul era în regulă până când, la un moment dat, unii participanţi au fost nemulţumiţi de muzică. Ei au cerut să fie schimbată muzica şi au mers de mai multe ori la cei care se ocupau de partea muzicală. Ulterior, la masa nemulţumiţilor s-a dus unul dintre organizatori, iar atunci a început scandalul. Au început să se bată, să-şi dea scaune în cap, să-şi împartă pumni şi picioare. Mai mult, au aruncat cu paharele şi cu vesela de pe masă, iar unul dintre paharele aruncate a nimerit o fetiţă în picior. A fost un dezastru, iar când au venit mascaţii, mare parte din oamenii care au participat la Revelion au plecat acasă” – ne-a declarat unul dintre martorii incidentului.

Pe surse am aflat că în scandal a fost implicată şi o rudă a proprietarului hotelului – Nicolae Sofianu, care a fost nimerită cu un scaun în cap.

Scandalul a fost aplanat în cele din urmă de jandarmii din cadrul Jandarmeriei Vâlcea, iar ulterior la faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au înregistrat dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

Vom reveni!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like