FOTO: Primăria, Prefectura şi alte clădiri din Râmnicu Vâlcea, vandalizate noaptea trecută

Incident fără precedent în municipiul Râmnicu Vâlcea. Într-o singură noapte, adică noaptea trecută (16-17 ianuarie 2018), persoane necunoscute au vandalizat mai multe clădiri din oraş, în special din centrul municipiului. Vorbim de vandalizarea clădirii Primăriei Râmnicu Vâlcea, a Prefecturii Vâlcea, a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea notarul Mariana Gutău, dar şi a altor clădiri din oraş.

Din câte se pare, persoanele care au săvârşit gestul incalificabil aveau un anume şablon pe care l-au folosit peste tot, fiind vorba de o inscripţie împotriva primarului Mircia Gutău, referindu-se la faptul că au fost majorate taxele şi impozitele de la 1 ianuarie.

Ciudat este că în toată zona centrală, vandalizatorii şi-au făcut treaba fără a fi deranjaţi de oamenii lui Nicolae Sîia de la Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea. Unde era oare patrula Poliţiei Locale în momentele în care se vandalizau clădirile?

„Am convocat IPJ, Poliţia Locală, Poliţia Municipală şi Jandarmeria la Prefectură şi se va da startul unei anchete, se vor lua imaginile de pe camerele video pentru a-i găsi pe vinovaţi” – ne-a declarat prefectul de Vâlcea, Florian Marin.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like