UPDATE: Femeia care s-a accidentat pe scările rulante din centrul Râmnicului a murit!

UPDATE 31 ianuarie 2018: Raportul medico-legal întocmit în urma autopsiei a relevat faptul că femeia ar fi decedat în urma rănilor suferite la cap. Cercetările de până acum arată că ea şi-ar fi prins hainele în scările rulante şi în acel moment s-a dezechilibrat şi a căzut. Urmează ca Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea să deschidă o anchetă în acest caz. 

UPDATE 30 ianuarie 2018: Din păcate, revenim cu veşti triste în ceea ce o priveşte pe femeia care vineri, 26 ianuarie, a suferit un accident pe scările rulante ale pasajului subteran din centrul municipului Râmnicu Vâlcea. Femeia a murit luni, medicii de la Spitalul Judeţean Vâlcea nemaiputând face nimic, în condiţiile în care organismul ei nu a răspuns niciunui tratament. Acum, urmează să se facă necrospia pentru a stabili care este cauza cu exactitate a morţii. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Un incident grav a avut loc vineri, 26 ianuarie 2018, în jurul prânzului, pe scările rulante ale pasajului subteran din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Din primele informaţii, se pare că o femeie de 66 de ani şi-a prins un obiect vestimentar în scările rulante, dezechilibrându-se şi căzând pe scări. Ea s-a rănit grav la cap, iar ambulanţierii chemaţi la faţa locului au găsit-o în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator, fiind nevoiţi să-i facă manevre de resuscitare.

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea în stare comatoasă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a deschis un dosar penal, în cauză efectuându-se cercetări.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like