NEWS ALERT: Deputatul Eugen Neaţă, în comisia de anchetă pentru verificarea activităţii SPP

Deputatul vâlcean Eugen Neaţă a fost propus şi, ulterior, ales să facă parte din Comisia parlamentară de anchetă a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru verificarea activitătii conducerii Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP). Parlamentarul PSD de Vâlcea a fost ales cu 225 de voturi pentru şi 106 voturi împotrivă, hotărârea fiind deja publicată în Monitorul Oficial.

„Luni, 19 februarie 2018, in sedinta grupului parlamentar PSD, am fost propus pentru a face parte din Comisia parlamentara de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea activitatii directorului Serviciului de Protectie si Paza, domnul Pahontu Lucian-Silvan si a modului in care este posibil ca acesta sa fi implicat institutia in activitati care exced cadrului legal de functionare.
Constituirea si componenta comisiei a fost votata marti, 20 februarie 2018 de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului. Multumesc presedintelui Liviu Dragnea si colegilor pentru nominalizare si increderea acordata!  Voi trata aceasta responsabilitate cu profesionalism si corectitudine” – a declarat deputatul Neaţă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like