VEZI cine e HOŢUL care a FURAT autoturismul AUDI A7din RÂMNICU VÂLCEA…

Individul care în noaptea de 13 spre 14 februarie 2018, a furat un autoturism Audi A7 dintr-o parcare din Râmnicu Vâlcea a fost prins de poliţiştii municipali şi dus în faţa instanţei de judecată. Ţinând cont că omul este recidivist, magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea l-au arestat preventiv pentru 29 de zile. Hoţul este Constantin Răducu, de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, el făcând puşcărie în trecut tot pentru un furt de auto.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, de la 21 februarie 2018 până la 22 martie 2018, inclusiv, a inculpatului major recidivist Răducu Constantin, pentru săvârşirea în concurs real a infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, prevăzute de art. 228 alin. (1), art. 229 alin. (1) lit. b), d) şi alin. (2) lit. b) C. pen. şi art. 335 alin. (1) C. pen, ambele cu aplicarea art. 41 alin. (1) C. pen. şi art. 38 alin. (1) C. pen. În baza art. 230 C. proc. pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Răducu Constantin. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, formulată de inculpat, prin apărător” – se arată în minuta instanţei.

Tânărul a fost prins în urma unei ample anchete a poliţiştilor din cadrul Seviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, care au urmărit toate pistele şi au consultat camerele de supraveghere din municipiu, iar după o săptămână ei au reuşit să identifice autoturismul.

Marţi, 20 februarie 2018, în jurul prânzului, poliţiştii au depistat autoturismul Audi A7 în trafic, pe strada Aleea Melodiei din cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit unor surse, hoţul se afla la volan şi nu avea permis de conducere, el schimbând numerele de înmatriculare ale maşinii cu numere roşii de Braşov.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like