Mircia Gutău, atac la adversarii politici: „Unii scriu în ziare cum să prinzi obleţii şi vin şi îţi dau lecţii de administraţie”

Atacat din toate părţile de politicienii din opoziţie, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a ales recent să le răspundă adversarilor săi şi să-i pună la punct. Edilul face referire în special la conducerea PNL Râmnicu Vâlcea, precum şi la consilierii locali liberali care în ultima perioadă s-au făcut de râs ori de câte ori au avut ocazia.

„Nu vreau să mai intru în polemică, m-am hotărât să îi las în boii lor. Nu poţi să stai numai de ceartă, mai ales că sunt şi o fire temperamentală. Dar unii care nu au făcut nimic, unii care au fost viceprimari de municipiu şi acum dau lecţii, unii care au fost secretari de stat şi care nu au făcut nimic, nicio lege, iar acum vin şi dau lecţii. Alţii care nu au avut un serviciu niciodată şi scriu în ziare cum să prinzi obleţii, vin şi îţi dau lecţii de administraţie. Sunt nişte limite care trebuie păstrate. Eu accept critica şi stau seara şi mă gândesc şi iau ce e mai bun din critici. Însă uitaţi-vă ce poziţii iau unii consilieri în Consiliul Local. Ţi-e jenă că sunt consilieri locali, pentru că nu înţeleg nimic. (…) E treaba lor cum fac politică, dar obiectivul meu este să nu mai fie grup. Ştiţi că grupul este de la trei în sus şi vă asigur că aşa va fi” – a declarat primarul Mircia Gutău.

You May Also Like