INCREDIBIL. A depus plângere la Poliţia Vâlcea cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă…

UPDATE: Surse judiciare ne-au mărturisit că victima Claudia Roxana Mărdăşanu, cu doar o zi înainte de a fi ucisă, s-ar fi prezentat la UPU Vâlcea cu o plagă înjunghiată superficială. Nefiind în stare gravă, având doar o înţepătură de cuţit, cadrele medicale se pare că i-au dat drumul din spital şi nici nu au anunţat Poliţia Vâlcea.
În ceea ce-l priveşte ucigaşul Iacob Liviu Cristian, acesta se pare că lucra la Adăpostul de câini de la Feţeni şi a fost pus sub control judiciar pentru consum de droguri.  
Înainte de a fi ucisă cu sânge rece, Claudia Roxana Mărdăşanu (foto), al cărei cadavru a fost descoperit noaptea trecută într-o pădure din Goranu, a strigat după ajutor, depunând o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea. În data de 22 martie 2018, tânăra de 19 ani a reclamat faptul că Iacob Liviu Cristian a agresat-o, iar în aceeaşi seară ea a şi fost ucisă.
„Cu privire la plângerea depusă anterior la poliţie de fata ucisă, vin cu următoarele precizări: în seara zilei de 22 martie, fata a depus plângerea la Poliţia municipiului Rm. Vâlcea, aceasta fiind înregistrată şi fiind demarate verificari. Astfel, poliţiştii i-au cautat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiti. Au fost audiate persoane din anturajul celor doi, care nu au putut da prea multe relaţii. Nu s-a reclamat în niciun fel dispariţia fetei, crima fiind descoperită doar în urma investigaţiilor poliţiei şi acţiunilor care au avut loc ieri” – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.
De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea dezvăluie că tânăra a fost ucisă la doar câteva ore după ce a depus plângerea. Conform anchetatorilor, Iacob ar fi observat-o pe Claudia Roxana Mărdăşanu, în seara zilei de 22 martie, pe o terasă din municipiul Râmnicu Vâlcea, acolo unde a ameninţat-o cu un cuţit şi a obligat-o să meargă cu el la Goranu, până la liziera pădurii din apropiere. Apoi a dus-o prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, iar apropierea unui pârâu a început să o agreseze. Iniţial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.
După ce a ucis-o, criminalul şi-a îngropat victima în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate. 
Sursa foto Claudia Roxana Mărdăşanu: Facebook

You May Also Like