SANOVITA, alege să fii sănătos! Alege să consumi produsele companiei din Vâlcea

Cu toţii ne dorim în primul rând să fim sănătoşi şi să apelăm cât mai rar la serviciile medicilor. Însă pentru acest lucru trebuie ca noi să avem grijă de alimentaţia şi de stilul nostru de viaţă. O companie din Vâlcea care promovează încă din anul 1995 un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie sănătoasă, este SanoVita.

Sano Vita este o companie certificata ecologic RO-ECO-008 şi aderă la standardele internaţionale de management de mediu, calitate şi siguranţa a alimentelor. Firma vâlceană le recomandă românilor folosirea unor produse alimentare naturale, de calitate si bogate în nutrienţi pentru pregătirea meselor de zi cu zi.
Iar pentru o alimentaţie şi un stil de viaţă sănătos, gama de produse SanoVita este cea mai potrivită. SanoVita acoperă întregul spectru vegetarian, inclusiv fulgi, paste şi alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminţe, leguminoase, făinuri, băuturi vegetale şi produse apicole.

„Produsele noastre au o înaltă calitate şi pot fi folosite pentru pregătirea unor preparate simple sau complexe. Alături de magazinul online şi de reţeaua proprie de distribuţie extinsă în majoritatea zonelor ţării, avem un magazin cu produse alimentare naturale în Râmnicu Vâlcea, deschis între orele 08-16.00 şi cotat cu 5 stele în recenziile clienţilor care ne-au trecut pragul. Găseşti în cadrul acestui magazin întreaga gamă de produse Sano Vita, stoc permanent actualizat şi un personal amabil, gata să te îndrume cu sfaturi necesare pentru achizitiile tale sănătoase” – precizează reprezentanţii companiei SanoVita.

You May Also Like