Vicepremierul Paul Stănescu, la Vâlcea: „De ce nu facem autostrăzi? Sunt români care nu sunt români şi nu vor ca această ţară să se dezvolte”

Dezvăluiri incredibile făcute la Vâlcea de vicepremierul Paul Stănescu. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlea, Constantin Rădulescu, vicepremierul României a mărturisit că nu se construiesc autostrăzi pentru că sunt anumite interese obscure, iar unii oameni refuză să lase ţara noastră să se dezvolte.

Paul Stănescu nu a dorit să facă publice şi numele acelor persoane, însă a dezvăluit că la nivelul guvernului „s-a sugerat” ca ordonanţa de urgenţă privind parteneriatul public-privat să nu fie adoptată, fapt ce ar pune beţe în roate construirii de autostrăzi în România, inclusă fiind evident şi autostrada Piteşti – Vâlcea – Sibiu.

„De ce nu facem autostrăzi? Ştiţi că în şedinţa de guvern am trecut prin ordonanţă de urgenţă parteneriatul – public privat, care va fi fără norme, fără nimic. Era strict necesar, de mult trebuia să avem aşa ceva pentru că am avut o lege şi nu s-a încheiat niciun parteneriat public-privat.  Am să vă spun un lucru destul de rău. S-a sugerat la nivelul guvernului ca acest parteneriat public – privat să nu treacă. Deci înţelegeţi gravitatea lucrurilor? N-am să vă spun cine a sugerat. (…) Sunt români care nu sunt români şi nu vor ca această ţară să se dezvolte. Niciodată nu vor avea alţii grijă de noi să ne dezvoltăm, dacă nu vom avea noi grijă” – a declarat vicepremierul Paul Stănescu în cadrul conferinţei de presă susţinută la Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like