FOTO: ACCIDENT MORTAL la MIHĂEŞTI. Două persoane şi-au pierdut viaţa

UPDATE: Taximetristul care a decedat în tragicul accident din această dimineaţă este Romeo Dogaru, de 57 de ani, din Băile Govora. Cealaltă victimă decedată este o femeie, însă aceasta nu avea actele la ea şi nu se ştiu încă detalii despre vârstă sau domiciliu.

UPDATE: Patru dintre victime sunt din taxi, unul dintre decedaţi fiind chiar şoferul. De asemenea, cea de-a doua victimă decedată este o femeie care era clientă în taxi. Celelalte două persoane rănite din taxi au fost transportate la UPU Vâlcea cu politraumatisme toracice şi craniene. De asemenea, la spital a fost transportat şi şoferul dubei, argeşean din Poiana Lacului, însă are răni uşoare.  

Accident rutier cumplit în această dimineaţă de marţi, 22 mai 2018. Două persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 67, pe raza comunei Mihăeşti, în zona Govora Sat, judeţul Vâlcea. Din primele informaţii, în accident au fost implicate un taxi de la ProTaxi şi o dubă, fiind vorba se pare de o coliziune frontală după o pătrundere pe contrasens. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, şoferul dubei, care se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea – Horezu, ar fi intrat pe contrases şi s-a izbit de autoturism.

ISU Vâlcea precizează că două persoane au fost declarate decedate, iar alte trei victime sunt rănite grav. La faţa locului sunt trei ambulanţe, dar şi echipajele de descarcerare şi cele al Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like