VIDEO: Mărturii, mesaje şi discuţii șocante între minoră şi primarul din Vâlcea pe care l-a acuzat de abuzuri sexuale

Detalii șocante postate în această dimineață de sâmbătă, 30 iunie 2018, de mama fetei care a încercat să se sinucidă, după ce a acuzat un primar din Vâlcea de abuzuri sexuale. Alina Trandafir este mama tinerei, iar ea a postat pe Facebook un video cu mărturia fetei sale înainte să înghită un pumn de pastile, clipuri cu discuţii dintre minoră şi primar, dar și mesaje dintre fiica ei și edilul respectiv. Ulterior a postat acest mesaj: „Nu a declarat nimeni la presă nimic! Nu suntem noi vinovaţi pentru ce au arătat la TV! Indiferent de cele întâmplate nu trebuia să întreţină relaţii sexuale cu un minor mai ales să îl ademenească cu bani de la 13 ani! Fiecare trage ce concluzii vrea, dar lăsăm autorităţile să îşi facă datoria! Nimeni nu trebuie să ne judece! Fata mea putea să se ducă la el şi dezbracată pentru că el nu trebuia să accepte! E primul om din comună, trebuia să dea un exemplu nu să îşi bată joc de copii!”.

În mod cert, acuzațiile de viol şi abuz sexual care au fost făcute publice inițial nu se confirmă, pentru că în mesaje și în clipuri se vede foarte clar că fata a consimțit eventualele realații sexuale, ba chiar îi reproșa primarului că „o evită” și „i-a blocat numărul”. Sigur, asta nu este o justificare pentru atitudinea edilului, mai ales că minora susţine că ar avea o presupusă relaţie cu edilul de circa 4 ani de zile.

Postăm o parte din clipurile și o parte din mesajele postate de mama minorei (cele pe care am apucat să le salvăm înainte ca ea să le şteargă de pe Facebook) fără alte comentarii, menționând doar că la nivelul Poliției Vâlcea este o anchetă în desfășurare.

 

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like