REUȘITĂ! O nouă arteră de legătură a fost realizată între Bujoreni și Râmnicu Vâlcea (foto)

Un punct important pe agenda primarului comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, este extinderea și modernizarea infrastructurii rutieri. Și iată că nu a stat cu mâinile în sân, el reușind să creeze o nouă arteră de legătură între Bujoreni și municipiul Râmnicu Vâlcea. Trebuie precizat însă că primarul Gîngu a avut și sprijinul edilului Râmnicului, Mircia Gutău.

Așadar, noua rută are menirea de a degreva de trafic DN 7, un drum naţional foarte aglomerat şi unde au loc frecvent accidente grave. Artera, care a fost pusă în circulație luni, 10 decembrie 2018, a fost realizată pe traseul Olteni – Malul Alb – drum Baraj – Râmnicu Vâlcea şi vine în ajutorul cetăţenilor din Bujoreni, care nu vor mai fi nevoiţi să iasă cu maşinile pe DN 7, la Monument, şi să se expună pericolelor din trafic.

„Avem o nouă legătură directă cu Ramnicu Valcea din zona Olteni-Malu Alb pe sub pasajul CFR, pe strada Campului (Flandra). Mulțumim administrației domnului primar Mircia Gutău și implicării profesioniste a ADP, condusă de ing. Floarea. Doamne ajută tuturor!” – a anunțat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like