Escroc din Râmnicu Vâlcea, prins în flagrant la Tetoiu

Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a gândit să facă rapid rost de bani de sărbători. Și cum puteam face asta dacă nu avea chef de muncă? Ei bine, prin comiterea de infracțiuni. Omul a mers în comuna vâlceană Tetoiu și a încercat să înșele mai mulți cetățeni. El intra în curțile localnicilor și solicita bani pe motiv că îi sunt necesari în acel moment, promițând că va returna banii ulterior. Asta până când a fost prins în flagrant de polițiști, chiar în curtea unui cetățean de la care reușisă să scoată suma de 2.000 de lei. 

„În după-amiaza de 19 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Tetoiu, se află o persoană, care se deplasează la volanul unui autoturism și induce în eroare cetățenii din comună, intrând în curțile oamenilor 

Polițiștii au demarat imediat verificările, cel în cauză fiind identificat la locuința unui cetățean din comună. Din investigații a reieșit că bărbatul de 28 de ani  ar fi obținut de la acea persoană, până la acel moment, aproximativ 2.000 de lei.

În apropierea respectivei locuințe, a fost identificat și autoturismul persoanei bănuite, iar în urma controlului, polițiștii au confiscat 5 cutii de petarde, 11 cutii de minipocnitori și alte articole pirotehnice. Persoana bănuită a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri, fiind înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune” – precizeză IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like