FOTO: Parcul Acvatic de la Călimănești, finalizat. În curând își va deschide porțile turiștilor

Preluat cu mari probleme de actuala conducere a CJ Vâlcea, Parcul Acvatic „Mirajul Oltului” din stațiunea Călimănești a fost, în sfârșit, finalizat. Vineri, 28 decembrie 2018, președintele Constantin Rădulescu a semnat recepţia la terminarea lucrărilor acestui obiectiv turistic important. Valoarea totală  a proiectului a fost de 22.208.824,55 lei (inclusiv TVA).

Acum, Consiliul Județean va demara procedurile pentru obținerea autorizațiilor de funcționare, urmând ca după aceea turiștii să se bucure de centrul de relaxare şi parcul de agrement și sport Jiblea.
„Sunt foarte bucuros că am reuşit să finalizăm, în acest an, aşa cum ne-am propus, o investiţie foarte importantă pentru staţiunea Călimănești și, implicit, pentru judeţul Vâlcea, care va contribui la dezvoltarea zonei. Acum, după semnarea recepţiei la terminarea lucrărilor, mai avem câţiva paşi până la momentul în care primii turişti se vor putea bucura de facilităţile de agrement create aici.
Am înfiinţat, prin hotărâre de Consiliu Judeţean, Serviciul public de operare a investiției, la care s-au făcut deja primele angajări de personal, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie îndeplinite cerinţele legale de includere a investiţiei în patrimoniul judeţului şi de obţinere a autorizaţiilor de funcţionare impuse de lege, pentru acest domeniu de activitate.
Facem tot ce ţine de noi ca aceste demersuri să fie finalizate cât mai repede, astfel încât, turiştii să se poată bucura de toate dotările celor două parcuri de agrement, care pot fi folosite tot timpul anului.
Le multumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei investiţii” – susține Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like