UPDATE – FOTO: Adolescentele dispărute din Râmnicu Vâlcea au fost găsite la Buzău

UPDATE 5 martie 2019: Cele două minore din Rm. Vâlcea au fost găsite în siguranță acum putin timp. În urma verificărilor efectuate de polițisti, fetele au fost găsite în municipiul Buzau, fiind redate părinților. Ele se pare că au ajuns la Buzău cu autobuzul, susținând că au prieteni acolo. Fetele au fost localizate într-o scară de bloc, însă deocamdată nu se știe ce anume făceau acolo.

UPDATE: Conform ultimelor informații, Nicole Elena Predescu nu este la prima dispariție de acest gen. Fata este recidivistă, iar ultima dată când a fost dată dispărută s-a întâmplat chiar în data de 29 ianuarie 2019, când a procedat la fel ca și azi. Adică a plecat de acasă spre școală, nu a ajuns nici la cursuri și nici la domiciliu nu s-a mai întors. Atunci, minora a fost localizată la Buzău datorită unei aplicații de pe telefon și redată familiei.

Disperați, părinții a două adolescente din Râmnicu Vâlcea au apelat la polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale după ce au constatat că fetele nu au ajuns la școală și nici acasă nu s-au întors. Astfel, s-a anunțat dispariția minorelor de 13 respectiv 14 ani, iar polițiștii îi roagă pe cetățenii care au cea mai mică informație despre cele două fete să sune la 112.

Dispariția a fost anunțată azi, 04 martie a.c., de o femeie din municipiu, care a susținut că fiica sa, Predescu Nicole Elena, în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la școală și nici la domiciliu nu a revenit. Fata a plecat de dimineață de acasă cu intenția de a merge la Școala Gimnazială nr.10 din municipiu Râmnicu Vâlcea, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ea.  Ulterior, în urma unor verificări, s-a aflat că minora a plecat împreună cu prietena și colega ei de clasă, Coman Diana.

Predescu Nicole Elena are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr șaten deschis, lung, nas drep, ochi căprui. În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare kaki cu glugă cu blăniță maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidași de culoare neagră cu talpă de culoare albă.

Numita Coman Diana are o înălțime de 1,60-1,65m, greutate 55 kg, păr șaten, până la umeri, nas drept, ochi căprui. În momentul plecării de la domicliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare neagră, jeans de culoare neagră și ghete maro.

You May Also Like