VÂLCEA. Bătaie în trafic între doi fotbaliști din Dolj și romii de la Călina. Tăiați cu secera!

Incident grav în trafic în județul Vâlcea, pe raza satului Călina din localitatea Prundeni. Totul a început din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție. Doi tineri fotbaliști din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea (în care se aflau patru tineri romi și o femeie) nu i-a lăsat să mai treacă. Ei bine, pentru acest incident minor, spiritele s-au încins.

Nervoși, fotbaliștii au luat decizia să plece în urmărirea romilor și i-au prins abia la Călina. Ceea ce nu au știut doljenii a fost că acolo locuiau rromii și aveau întăriri. S-a încins o bătaie pe cinste, „șifonați” din lupte ieșind chiar fotbaliștii, care au fost tăiați pe spate cu o seceră.

La fața locului au ajuns 10 polițiști care au calmat spiritele, cele două victime, de 28 și 38 de ani, fiind transportate la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre romi a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni. Toate cele trei victime sunt în afara oricărui pericol!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice. Deocamdată, în cauză sunt cercetate cinci persoane.

foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like