VÂLCENI băgaţi după GRATII pentru INFRACŢIUNI RUTIERE

Doi vâlceni au fost depistaţi de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea şi trimişi după gratii pentru executarea pedepselor cu închisoarea pe care le-au primit în urma condamnărilor penale. Cei doi vâlceni au fost găsiţi vinovaţi de comiterea unor infracţiuni rutiere.

„Poliţiştii l-au depistat pe U. I., de 59 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice peste limita legală, precum și pe S. F. din comuna Budeşti, condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În fapt, U. I., la data de 23.04.2012, a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Rm. Vâlcea având o alcoolemie de 0,88 mg l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, S.F., de 22 ani, la data de 10.11.2016, a fost identificat de polițiști conducând pe DN67 A, în comuna Budești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ambele persoane au fost identificate şi încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni, pentru executarea pedepsei” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.