INCREDIBIL! Fostul ADJUNCT al POLIŢIEI RM. VÂLCEA a fost AGRESAT de o FEMEIE

Fostul adjunct al Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea a fost agresat de o femeie chiar în plină stradă. Poliţistul nu a putut să-şi impună autoritatea în faţa doamnei respective, el ieşind puţin cam şifonat din dispută.

Incidentul a avut loc în data de 19 august 2016, în jurul orei 15.50, în zona Pieţei Centrale din municipiul Râmnicu Vâlcea, când Elena Ceauşu s-a năpustit asupra adjunctului Poliţiei Municipiului, Ion Turcu (aflat în funcţie la acea dată), lovindu-l cu palmele peste faţă şi zgâriindu-l cu unghiile pe obrazul drept. Ofiţerul spune că şi-a declinat calitatea oficială pe care o avea, însă totul a fost în zadar.

Poliţistul nu a iertat-o pe Elena Ceauşu şi a acuzat-o de ultraj, dosarul penal fiind instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Anchetatorii spun că femeia i-a cauzat poliţistului „leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare una-două zile de îngrijiri medicale”, fapt care „întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj prevăzută de art. art. 257 alin. (1) şi (4) Cp. raportat la art. 193 alin. 2 Cp”.

Ca urmare, în vara acestui an, dosarul penal a fost înregistrat pe rolul instanţei Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, iar primul termen de judecată a fost stabilit pe data de 18 octombrie 2017. Între timp, fostul adjunct al Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea a ieşit la pensie, însă nu a renunţat la acuzaţii.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.