ŞOCANT. Tânăra ucisă şi îngropată de iubit a depus o plângere la Poliţia Vâlcea şi pentru viol

Ies la iveală noi detalii despre tânăra Claudia Roxana Mărdăşanu, care a fost ucisă şi îngropată de iubitul ei şi al cărui cadavru a fost descoperit într-o pădure din Goranu, în municipiul Râmnicu Vâlcea.  Surse judiciare ne-au confirmat că pe lângă petiţia cu nr. 361 din data de 22 martie 2018 depusă la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, adolescenta mai avea depusă o plângere la IPJ Vâlcea, mai precis la structura din Călimăneşti. De data aceasta, conform unor surse judiciare, tânăra depusese o plângere pentru viol, ea acuzând câşiva indivizi că au abuzat-o sexual. Dosarul este încă în cercetare la Poliţia Călimăneşti, însă sursele noastre susţin că acuzaţiile nu s-ar confirma, poliţiştii având indicii conform cărora tânăra şi bărbaţii cu care a întreţinut relaţii sexuale nu s-au înţeles la final asupra unor aspecte financiare discutate iniţial. Trebuie precizat că printre acuzaţii din dosarul de viol nu se numără şi criminalul.

După cum am mai relatat, înainte de a fi ucisă cu sânge rece, Claudia Roxana Mărdăşanu (foto), al cărei cadavru a fost descoperit, în noaptea de 17-18 aprilie 2018, într-o pădure din Goranu, a strigat după ajutor, depunând o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea. În data de 22 martie 2018, tânăra de 19 ani a reclamat faptul că Iacob Liviu Cristian a agresat-o, iar în aceeaşi seară ea a şi fost ucisă. De asemenea, cu o zi înainte, surse judiciare ne-au mărturisit că victima Claudia Roxana Mărdăşanu s-ar fi prezentat la UPU Vâlcea cu o plagă înjunghiată superficială. Nefiind în stare gravă, având doar o înţepătură de cuţit, cadrele medicale se pare că i-au dat drumul din spital şi nici nu au anunţat Poliţia Vâlcea. În ceea ce-l priveşte ucigaşul Iacob Liviu Cristian, acesta se pare că lucra la un adăpost de câini de la Feţeni şi era cunoscut cu antecedente penale, el având la activ mai multe furturi şi spargeri de automate de cafea, dar era şi consumator de droguri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea dezvăluie că tânăra a fost ucisă la doar câteva ore după ce a depus plângerea. Conform anchetatorilor, Iacob ar fi observat-o pe Claudia Roxana Mărdăşanu, în seara zilei de 22 martie, pe o terasă din municipiul Râmnicu Vâlcea, acolo unde a ameninţat-o cu un cuţit şi a obligat-o să meargă cu el la Goranu, până la liziera pădurii din apropiere. Apoi a dus-o prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, iar în apropierea unui pârâu, după discuţii aprinse, a început să o agreseze. Iniţial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.
După ce a ucis-o, criminalul şi-a îngropat victima în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate.
Criminalul se află acum în arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de 29 de zile.

You May Also Like