L-ați văzut? Bătrân din Râmnicu Vâlcea căutat cu disperare de familie

În dimineața zilei de 13 iunie 2019, un bătrân de 73 de ani, din Râmnicu Vâlcea a plecat de acasă și nu s-a mai întors. El nu și-a anunțat fiica unde pleacă, iar acum este de negăsit. IPJ Vâlcea, la solicitarea familiei, cere ajutorul cetățenilor care, dacă l-au văzut sau au informații despre locul unde ar putea fi găsit, sunt rugați să sune la 112.

„Acesta a plecat de la domiciliul în data de 13 iunie a.c., între orele 06.00 – 07.00, fără să o anunțe pe fiica sa și nu a revenit până în prezent. 

Persoana în cauză se numește PETCULESCU GHEORGHE, cu înălţimea de aproximativ 1,65 – 1,75 de metri, păr alb, nas drept, ochii albaștri.  

La data plecării de la domiciliu, bărbatul purta o jachetă din fâș, de culoare verde și mov, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru închis, iar în picioare purta pantofi sport, albi. 

Cei care pot da relaţii despre persoana în cauză, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, ofițerul de poliție care gestionează cazul – 0250/703.165 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like