Două adolescente din Vâlcea au jefuit o casă. Vezi ce pagubă au produs!

Două adolescente s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat după ce au jefuit o locuință din orașul Băbeni. Conform IPJ Vâlcea, fetele ar fi dat spargerea în noaptea de 9 spre 10 iulie 2019, când au intrat prin efracție într-o casă și au furat 1050 euro și 1400 lire sterline. Polițiștii le-au prins pe tinerele de 19 și 14 ani și au și recuperat o parte din prejudiciu.

„La data de 10 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 73 de ani, din orașul Băbeni, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, din interiorul căreia ar fi sustras o sumă de bani.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, împreună cu specialiștii criminaliști, unde au constat că persoane necunoscute, ar fi pătruns în noaptea de 09/10 iulie, în locuința bărbatului, din interiorul căreia ar fi sustras sumele de 1050 euro și 1400 lire sterline.

În urma activităților informativ operative și a prelucrării probelor descoperite, s-a reușit identificarea, cu operativitate, a două tinere de 14 respectiv 19 ani, din orașul Băbeni, bănuite de comiterea faptei.S-a reușit recuperarea sumei de 1200 euro, 5600 lei și 80 de lire” – informează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like