DRĂGĂȘANI: Urmărit în trafic, un tânăr a intrat cu mașina în autospeciala Poliției

Prins, încătușat și băgat în arest. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, care, cu un tupeu ieșit din comun, s-a urcat la volan fără a deține permis de conducere, iar când a fost somat de polițiști să oprească în trafic, el a fugit. Ba mai mult, după o urmărire în trafic, când oamenii legii l-au încolțit, tânărul teribilist a intrat cu mașina în autospeciala Poliției. La un moment dat, el a abandonat autoturismul și a încercat să se ascundă, însă în cele din urmă a fost prins și reținut. Acum procurorii vor decide dacă îl lasă în libertate sub control judiciar sau îl duc în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„În noaptea de 9 spre 10 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism ce se deplasa pe raza municipiului Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu, însă acesta nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, în mare viteză. 

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar la un moment dat, încercând să-l blocheze, conducătorul auto a acroșat autospeciala poliției, producându-i avarii la aripa și farul, din dreapta față,după care la scurt timp, a abandonat autoturismul. 

Polițiștii l-au depisat pe șofer, în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a supus controlului. 

Ieri, începând cu ora 23.15, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore și depunerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a tânărului, de 22 de ani, pentru conducerea unui autoturim pe drumurile publice fără a deținere permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1, din Codul Penal” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like