VIDEO – VÂLCEA. Şoferi inconştienţi, la un pas de accident după ce s-au şicanat în trafic

Sunt pline şoselele de şoferi inconştienţi, care nu preţuiesc viaţa lor şi nici pe a altora. Din dorinţa de a epata sau doar pentru că sunt teribilişti, anumiţi conducători auto pun în pericol siguranţa în trafic, fiind de multe ori la un pas de a provoca accidente rutiere grave.

Aşa s-a întâmplat şi în această dimineaţă de joi, 19 aprilie 2018 când şoferul unui camion şi cel al unui SUV s-au şicant în trafic pe DN 7, în zona Seaca, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu, existând pericolul ca lucrurile să degenereze şi să se ajungă la un accident grav.

Totul a început în jurul orei 07.44, atunci când şoferul SUV-ului a intrat într-o depăşire riscantă, enervându-l pe camionagiu. Acesta din urmă l-a urmărit pe o porţiune destul de mare de drum, iar în zona „butoaielor” de la Seaca a intrat pe banda specială pentru executarea unui viraj la stânga, a tras de volan spre dreapta, existând pericolul de a-l băga în şanţ pe cel cu SUV-ul. Şicanele evident că nu s-au terminat aici, pentru că şoferul autoturismului de teren s-a enervat, a intrat în depăşire, moment în care conducătorul auto al camionului a tras din nou de volan, cu intenţia de a-l băga în şanţ.

Astfel de manifestări sunt inacceptabile pe drumurile publice, iar Poliţia Rutieră Vâlcea trebuie să ia atitudine!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like