BREAKING NEWS: PSD și PER, împreună la europarlamentare. Dreapta vâlceană va fi spulberată

UPDATE: “PSD și PER au aratat in Valcea ca atunci cand faptele bune sunt singura preocupare a liderilor colaborarea poate fi una excelenta! Mircia Gutau este un om de onoare, un primar profund atasat de comunitate si un caracter deosebit, iar sustinerea pe care ne-am acordat-o reciproc a fost, este si continua sa fie pentru binele oamenilor si pentru a face fapte bune pentru valceni! Astazi PSD si PER au consfintit si la nivel national o alianta a binelui! Alaturi de Mircia Gutau, Sebi Veteleanu si toti colegii de la PER Valcea sunt convins ca vom arata valcenilor ca politica atunci cand se face cu respectarea angajamentelor, cu onoare si cu preocupare pentru a face investitii destinate binelui comunitatii, este de fapt politica binelui general si faptelor bune pentru oameni! Impreuna cu toti colegii mei din PSD Valcea, alaturi de aliatii nostri vom ramane alaturi de oameni si ne vom tine de cuvant!“ – susține președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Astăzi, 28 martie 2019, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că partidul pe care îl conduce a semnat două protocoale de colaborare electorală cu PER și PNȚCD.

La Vâlcea, alianța PSD – PER funcționează de facto prin cele două „motoare” ale sale, președintele CJ Constantin Rădulescu și primarul Râmnicului Mircia Gutău.

De altfel, în Parlamentul European partidele ecologiste sunt considerate de stânga sau centru – stânga, astfel alianța politică formată oficial astăzi este una firească.

Considerând că la Vâlcea ambele partide stau foarte bine din punct de vedere administrativ și electoral, este foarte posibil ca PSD (susținut de PER) să depășească ușor 40%.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like