Liberalii s-au dat, din nou, în stambă la CJ Vâlcea. Şi-au atacat un coleg de partid

Un nou show ieftin oferit de anumiţi consilierii judeţeni PNL în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea. Joi, 27 aprilie 2017, a avut loc şedinţa ordinară din această lună, iar unul dintre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi a fost cel privind aprobarea noii organigrame a Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea, în condiţiile în care peste zeci de foşti de angajaţi au câştigat procesele în instanţă şi era necesară reîncadrarea lor.

Însă, problema liberalilor a fost că un inginer cu carnet de partid galben a fost scos din biroul său călduț de la Regie şi trimis în producţie sau, mai bine zis, la muncă de teren. Așa cum era de așteptat, consilierul judeţean PNL Victor Stănculescu a fost cel mai vehement dintre liberali, iar acest lucru s-a datorat, spun gurile rele, faptului că inginerul de la RAJDP Vâlcea i-a lipit afişe în campania electorală de la parlamentare. În aceste condiţii, nervoşi la maximum, liberalii l-au atacat dur chiar pe colegul lor de partid Nicolae Vălimeanu – directorul RAJDP Vâlcea – care, culmea, este tot liberal.

Mai apoi, ca să dea de tot cu bâta în baltă, aleşii liberali au vrut să se răzbune pe sindicatele din administraţia publică, solicitând ca acestea să plătească chirie pentru repartizarea unei camere tip coteţ, unde sindicaliştii să-şi desfăşoare activitatea.

În altă ordine de idei, azi la CJ Vâlcea am văzut aceleaşi discursuri agresive cu care ne-au obişuit liberalii. Din păcate pentru ei, alianţa pesedisto-peristă-aldistă şi-a exercitat puterea, zdrobindu-i pe penelişti la vot, iar Constantin Rădulescu a defilat iarăşi pe scena politico-administrativă judeţeană.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.