Mircia Gutău: “Eu sunt deschis oricărei alianțe!”

Declarație surprinzătoare a primarului Mircia Gutău la ultima sa conferință de presă. Edilul șef a susținut că este deschis oricărei alianțe politice la alegerile locale din 2020. Așadar, dacă mulți credeau că înțelegerea dintre PSD și Mircia Gutău este bătută în cuie pentru anul electoral viitor, iată că primarul trage un semnal de alarmă și se arată disponibil să negocieze și cu alte partide pentru o eventuală majoritate în Consiliul Local.

Pe de altă parte, Mircia Gutău a spus răspicat că nu este interesat să plece la alt partid și că va candida tot din partea Partidului Ecologist Român.

„Alegerile locale mă vor prinde la PER. Eu sunt deschis oricărei alianțe. În politică niciodată să nu spui niciodată. Eu ce fac, fac îân folosul cetățenilor. Dacă are nevoie de sprijin în continuare PSD-ul, voi merge cu PSD-ul. Dacă au nevoie sprijin liberalii pentru a face majoritate în Consiliul Local, bineînțeles că nu voi sta singur. Eu nu sunt un ambițios din acesta să stau singur și să îi boicotez pe vâlceni. Sunt de principiu că atunci când faci alianță trebuie să știi să negociezi în folosul celor care te aleg. Nu am nicio problemă să spun asta tranșant. Însă, nu trec la PSD sau PNL cum speculează unii. Asta trebuie să fie scos din capul fiecărui vâlcean. Mircia Gutău este candidatul Partidului Ecologist Român și va rămâne aici. Veți vedea că vom face o figură formidabilă” – a declarat Mircia Gutău.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like