Primarul liberal Mihai Mateescu nu ştie dacă va vota PNL. Lovitură după lovitură pentru Buican!

După ce primarul de la Orleşti, Constantin Cârstina, a participat la acţiunile electorale ale ALDE, purtând fularul albastru la gât, este rândul primarului din Băile Govora să ,,taxeze” apucăturile dictatoriale din PNL. Recent, Mihai Mateescu a declarat, pentru reporterii pressone.ro că nici un parlamentar vâlcean nu a făcut nimic pentru Govora, din 2000 şi până în prezent.

,,Niciun parlamentar nu a făcut absolut nimic pentru orașul acesta, din 2000, de când sunt eu primar. Principiul meu este să te ajuți singur, pentru că acești oameni, odată ce se văd pe fotolii parlamentare sau europarlamentare, se îmbolnăvesc subit de importanță. Despre toate culorile vă spun, fără niciun fel de hibă. Nu fac decât să aburească populația asta, care intenționat a fost lăsată în necunoaștere și neinformare, ca să fie ușor manipulată. (…)A fost un dezgust cu formarea USL, eu n-am făcut aici uniune. Fără niciun fel de echivoc vă spun, sunt dezgustat. N-am încredere. O să mă prezint la vot, dar vă spun sincer că nu știu pe cine o să votez” a spus Mateescu.

Mihai Mateescu este unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi primari pe care îi are PNL Vâlcea. Declaraţia sa întăreşte starea de spirit din jurul acestui partid. Cristian Buican este deputat de Vâlcea din 2008. Cu ce argumente îi va face campanie primarul Mateescu, dacă Buican nu a făcut, de opt ani, nimic pentru Govora? Pentru PNL Vâlcea loviturile, interne şi externe continuă. Şi abia s-a scurs jumătate din campania electorală…

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.