USR, acuzată de fals și uz de fals de PNL! Opoziția se sfâșie la Râmnicu Vâlcea

Partidele de opoziție din Râmnicu Vâlcea au început atacurile publice între ele, în ultima săptămână dinaintea alegerilor europarlamentare. Tonul l-a dat USR, formațiune aflată în criză de nervi și voturi. Echipa de campanie a PNL Râmnicu Vâlcea s-a fotografiat în fața unui cunoscut magazin de haine din municipiu, deținut de o simpatizantă USR. Poza originală a fost modificată de echipa de campanie a USR și a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare. Modificarea constă în faptul că pe geamurile magazinului cu pricina erau adăugate cu Photoshop afișele electorale ale Alianței 2020. De asemenea, poza a fost distribuită cu mesajul ,,PNL Vâlcea susține Alianța 2020 USR – PLUS. Emoții maxime, vă mulțumim din suflet!”. În următoarele minute au și început contrele pe Facebook între oficialii și simpatizanții celor două partide. Văzând că nu le-a picat bine liberalilor, într-o totală imaturitate politică, aparatul de propagandă online al USR – PLUS a susținut că a fost o glumă. Ba mai mult, au fost postate mesaje gen ,,micile corecturi ce au fost făcute ulterior….” , recunoscându-se trucajul. Contactați telefonic și pe Facebook reprezentanții USR – PLUS au spus că a fost ,,o glumă făcută de comun acord cu liberalii” și că nu înțeleg ,,de ce atâta tevatură pentru nimic.” 

Contactat telefonic, președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu, a spus: “Într-adevăr noi am făcut o fotografie în fața magazinului din curtoazie pentru persoana care îl deține. Această poză a fost modificată, eu cred că nu de patronul magazinului, ci de echipa de campanie a USR și a reieșit că noi ne-am fotografiat sub afișele Alianței 2020. Și mai deranjant a fost mesajul care avea clar rolul de a induce alegătorii noștri în eroare, potrivit căruia noi am susține Alianța. Deci, un fals de la cap la coadă. Nu mă așteptam de la niște oameni care s-au isterizat când evenimente asemănătoare au avut loc la Cluj – Napoca, atunci când s-au împărțit niște pliante. Sunt surprins că mesajele USR sunt la fel de înverșunate contra PNL cum sunt și contra PSD. Nu găsesc normală această atitudine, câtă vreme noi, la Râmnicu Vâlcea, am recomandat să nu se ajungă la atacuri cu USR – PLUS.”

Mai jos, fotografia inițială, needitată, dar și trucajul făcut de USR, plus reacțiile aproape infantile referitoare la gluma Alianței 2020.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like