RÂMNICU VÂLCEA: Patru consilieri municipali vizitează Barcelona şi Valencia pe banii râmnicenilor

 

După doar o lună de la preluarea mandatelor de consilieri municipali, patru aleşi vor pleca într-o vizită în Spania, la Barcelona şi Valencia, acolo unde vor participa la Târgul de Turism „Descoperă Comorile României”. Mai pe scurt, consilierii municipali din Râmnicu Vâlcea trebuie să meargă tocmai în Spania pentru a descoperi comorile României. Şi nu vă imaginaţi că vor scoate vreun leu din buzunar pentru deplasare lor, pentru că vă înşelaţi. Nu, nu! În şedinţa Consiliului Local, din data de 27 iulie 2016, se va propune un proiect de hotărâre pentru aprobarea plecării celor patru aleşi locali în Spania, iar suma propusă pentru deplasarea lor este de 22.000 de lei.

„Cheltuielile legate de această deplasare, în sumă de 22.000 lei, constând în plata celor patru pachete de participare, precum şi celelalte cheltuieli pentru membrii delegaţiei, se suportă din bugetul local al municipiului” – se arată în proiectul de hotărâre ce va fi suspus dezbaterii şi aprobării.

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea motivează delegaţia celor patru aleşi municipali prin faptul că ASFR – Asociaţia celor mai frumoase sate din România – a trimis o invitaţie pentru participarea la o vizită de studiu şi documentare, precum şi la un târg de turism „Descoperă Comorile României”. Astfel, consilierii din Râmnicu Vâlcea vor vizita Barcelona şi Valencia, în perioada 10 – 15 august 2016 (sau, în cazul unor solicitări numeroase, 24-29 august 2016).

„Printre obiectivele acestei vizite se numără identificarea bunelor practici pentru administraţia publică locală – modelul spaniol, schimb de experienţă cu partenerii spanioli, stabilirea de relaţii internaţionale, promovarea valorilor culturale şi turistice locale prin organizarea târgului Descoperă Comorile României” – precizează Primăria Râmnicu Vâlcea.

Numele consilierilor locali ce vor merge în vizită în Spania le vom afla după şedinţa Consiliului Municipal din data de 27 iulie 2016.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “RÂMNICU VÂLCEA: Patru consilieri municipali vizitează Barcelona şi Valencia pe banii râmnicenilor

Comments are closed.