POLIŢIA VÂLCEA angajează din sursă externă: 6 posturi la Rutieră şi 48 la Ordine Publică! VEZI în ce localităţi!

 

Ministerul de Interne a mai scos la concurs o serie de posturi, prin încadrare din sursă externă, fiind vorba despre 2.397 de posturi de poliţişti în toată ţara. La Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au fost deblocate 6 posturi de agenţi de poliţie la Rutieră, 48 la Ordine Publică şi un post de reîncadrare la Zătreni.

Concursul va consta  în  desfăşurarea următoarelor probe, în ordinea de mai jos: evaluarea performanţei fizice; test scris, de tip grilă; interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor care au obţinut aceeaşi notă finală şi nu au putut fi departajaţi). Proba scrisă va consta în susţinerea unui test scris pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului, de tip grilă, care va avea loc în data de 19 noiembrie 2016.

Dosarele se vor depune până vineri, 7 octombrie 2016, iar cei interesaţi pot intra pe site-ul IPJ Vâlcea (https://vl.politiaromana.ro), acolo unde vor găsi toate detaliile cu privire la actele necesare pentru doar, condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească şi tot ceea ce ţine de probele de concurs.

Funcţiile la Rutieră…

În ceea ce priveşte posturile de la structura Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, trebuie menţionat că este vorba, aşa cum spuneam, de şase posturi: cinci în mediul urban şi unul în mediul rural. Aşadar, au fost scoase la concurs următoarele funcţii pentru Rutieră: două de agent III în Râmnicu Vâlcea (unul în mediul urban şi unul în mediul rural), trei funcţii de agent II la Băbeni, Băile Govora şi Băile Olăneşti, dar şi o funcţie de agent principal la Voineasa.

Funcţiile la Ordine Publică…

La Ordine Publică sunt scoase la concurs 48 de funcţii de agent I, agent II, agent III, agent principal, ajutor şef de post şi conductor câini, atât în mediul rural, cât şi în cel urban. Iată care sunt localităţile: Râmnicu Vâlcea (9 funcţii), Băbeni, Bălceşti (2 funcţii), Berbeşti (2 funcţii), Călimăneşti, Horezu, Ocnele Mari, Voineasa, Bărbăteşti, Bujoreni, Cernişoara, Copăceni, Dăeşti, Dănicei, Drăgoeşti, Fârtăţeşti, Făureşti, Ghioroiu, Glăvile (2 funcţii), Guşoieni, Lăcusteni, Lădeşti, Lungeşti, Măciuca, Milcoiu, Muereasca, Perişani (2 funcţii), Pesceana, Popeşti (2 funcţii), Scundu, Stăneşti, Tetoiu, Titeşti, Tomşani şi Zătreni. Funcţiile de conductor câini sunt numai în Râmnicu Vâlcea, iar cele de ajutor şef de post sunt numai în mediul rural.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “POLIŢIA VÂLCEA angajează din sursă externă: 6 posturi la Rutieră şi 48 la Ordine Publică! VEZI în ce localităţi!

Comments are closed.