INCREDIBIL: Polițist rutier oprit cu focuri de armă în Râmnicu Vâlcea. Omul era rupt de beat…

UPDATE: Conform IPJ Vâlcea, în urma rezultatelor la sânge pentru stabilirea alcoolemiei, poliţistul Ionuţ Bogdan Bogoslov avea o alcoolemie de 1,75 g/l.

 

Urmarire ca-n filme pe strazile din municipiul Ramnicu Valcea in noaptea de sambata spre duminica, 29/30 octombrie 2016, in jurul orei 01.00. Un tanar valcean, ce este politist rutier in Calarasi, a fost oprit cu focuri de arma de agentii de circulatie din Ramnicu Valcea.

Omul, spun oamenii legii, era rupt de beat la volanul unui VW Golf, iar la un moment dat a fost pe punctul de a produce un grav accident de circulatie pe strada Morilor. Totul a ajuns la urechile politistilor din Ramnic, in urma unui apel la Politia Municipiului Ramnicu Valcea. Astfel ca, trei echipaje de politie au plecat in urmarirea individului. Numai ca, politistul rutier, aflat rupt de beat la volanul masinii personale, nu a ascultat de sfaturile si semnalele colegilor sai de a opri pe dreapta si a bagat piciorul in acceleratie cat a putut.

In aceste conditii, oamenii legii aflati in masinile de politie au fost nevoiti sa scoata pistoalele si sa traga 12 focuri de arma in plan vertical si in pneurile masinii urmarite, in asa fel incat sa il determine sa opreasca. Si, in cele din urma, a facut-o.

Astfel, politistii din Ramnicu Valcea au aflat ca au de-a face cu un coleg de-al lor, politist de circulatie din promotia 2016 care isi desfasoara activitatea in Calarasi si pe care il cheama Ionut Bogdan Bogoslov, domiciliat in comuna Vladesti. Insa, omul era atat de beat incat nu putea sa sufle in aparatul etilotest, ci el tragea aerul.

El a fost dus la spital, insa nici acolo nu s-a potolit, provocand un scandal monstruos si lovind cadrele medicale. In cele din urma i-au recoltat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Deocamdata el a fost sanctionat pentru ca nu a oprit la semnalele politistilor, urmand sa se deschida un dosar penal in momentul in care vor veni probele de la sange.

 

Vom reveni cu amanunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

6 thoughts on “INCREDIBIL: Polițist rutier oprit cu focuri de armă în Râmnicu Vâlcea. Omul era rupt de beat…

  1. Foarte bine, ca l-au oprit inainte sa faca vreo prostie si sa -l traga la raspundere pt ceea ce facuse ! De aici si pana a da in mas-media, este cale lunga ! Dragi idioti si cretini politisti de valcea, cati ziaristi infractori ati vazut la tv ??? ca se apara intre ei ! majoritatea sunt divortati, nu au nici un Dumnezeu ! Ati tras 12 focuri ? Fiti blestemati ! sa fiti dati afara cand gresiti ! Ca doar nu o ti fi voi Usa de Biserrica !!! Ce prosti, sa dea in gat un coleg de-al lor !

  2. bai neluta destept esti tu!orice conducator este obligat sa se opreasca la semnalul de avertizare, daca era vreun infractor periculos de aia au folosit focuri de arma pt ca nu aveau de unde sa stie cine e in masina!si ce daca au day in gat un „coleg”daca a gresit sa plateasca ca toti cei vinovati, mai mult ca alcoolicul asta ar trebui sa fie un exemplu pt cei din jur!

Comments are closed.