INCREDIBIL: Un izvor din Călimănești, pericol pentru sănătatea localnicilor și turiștilor (foto)

Izvorul din Călimănești, situat vis-a-vis de complexul hotelier al SC Călimănești-Căciulata, a devenit un pericol pentru sănătatea localnicilor și turiștilor. Vineri, 17 februarie 2017, Primăria Călimănești a primit un răspuns oficial potrivit căruia din respectivul izvor nu curge apă potabilă, ci o apă profund toxică pentru organism.
„Într-adevăr, am primit acest buletin de analize cum că apa de la acest izvor nu este conformă cu normele medicale. Nu este prima dată când cerem analiza acestei ape, dar niciodată până acum nu am primit un asemenea răspuns” – a declarat primarul orașului Călimănești, dr. Florinel Constantinescu.
Șocant este faptul că nici până miercuri, 22 februarie 2017, reprezentanții Primăriei Călimănești nu s-au sinchisit să aducă la cunoștință opiniei publice acest lucru. Zona izvorului nu există nici măcar o pancartă cu vreun anunț în acest sens. Deci, au trecut șase zile iar mii de localnici și turiști continuă să consume apă care le afectează sănătatea.

Fotografii realizate miercuri, 22 februarie 2017, la orele pranzului.

 

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

2 thoughts on “INCREDIBIL: Un izvor din Călimănești, pericol pentru sănătatea localnicilor și turiștilor (foto)

  1. Nu e singurul izvor care pune in pericol sanatatea oamenilor , sunt multe izvoare peste tot in tara unde apa nu este potabila dar oamenii nu inteleg , sunt invatati ca de acolo e apa bun si atat !

  2. Posibil, și datorită faptului că au fost aduse transformări reliefului din preajma izvorului. Apoi mai e de urmărit cine va pune cartelă ca să bei apă de acolo…

Comments are closed.