VIDEO: Huliganism într-un bar din Alunu – Vâlcea. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie și au distrus localul

Violențe extreme într-un bar din comuna Alunu, județul Vâlcea. In seara zilei de duminica, 8 iulie 2018, mai multi tineri s-au luat la bataie, provocand pagube insemnate in localul respectiv.

Din imaginile postate pe Facebook, se vede foarte clar ca este vorba de doua grupari de indivizi, scandalul incepand pe terasa barului si fiind provocat de cativa cetateni de etnie rroma. Lucrurile au degenerat si, desi la un moment dat par sa plece, rromii revin inarmati cu bâte, forțează intrarea în bar si ii lovesc cu bestialitate pe cei trei tineri care, cel mai probabil, sunt prieteni cu angajatele localului.

La un moment dat, cei trei tineri si angajatele se inchid intr-o incapere , moment in care rromii distrug camerele de supraveghere din bar si de pe terasa si lovesc cu bâtele, sticlele si scaunele in usa.

Trebuie mentionat ca pe toata perioada cat are loc scandalul, la fata locului nu-si face aparitia niciun echipaj al Politiei Valcea, desi angajatele barului se vede ca folosesc telefonul pentru a efectua apeluri.

Asteptam reactia oficiala a IPJ Valcea in acest caz.

Vom reveni!

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like