Comportament de terorist politic. Pârvulescu și-a făcut ,,scut” din minori în lupta cu Gutău.

Fostul șef național al ANAF, Virgil Pârvulescu, în prezent salariat al Finanțelor Publice Vâlcea, a anunțat că va candida la Primăria Râmnicu Vâlcea. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă despre care o să mai vorbim. Deocamdată despre considerații de ordin vizual și organizatoric. 

Virgil Pârvulescu era așezat la o masă – prezidiu, de-a stânga și de-a dreapta sa fiind dispuși niște copii frumoși foc, aranjați și zâmbitori. După chipul angelic păreau minori așa că o colegă de la o televiziune locală a întrebat dacă îi poate filma fără acord. Colegei i s-a răspuns că micuții au primit acordul oficial al părinților să participe la un asemenea eveniment și pot să fie, în definitiv, dați la televizor într-un cadru electoral și politic. Nimeni nu a văzut acordul scris al părinților, dar s-a mers pe cuvânt de onoare… Ca imagine, judecând strict ce vedem, de ce a simțit nevoia Pârvulescu să se înconjoare la prima sa conferință de presă de copii?! Ideea pe care a tot expus-o cum că ei sunt viitorul sună bine, dar nu stă în picioare. Putea să vorbească despre ei pur și simplu, fără să-i expună într-o astfel de postură. Părinții minorilor s-or fi simțit bine când au văzut că Virgil Pârvulescu intră într-un război, fiindcă asta a făcut, având alături copii?! Cine mai procedează așa? Ce categorie de oameni se înconjoară de copii pentru a nu fi atins de armele adversarului?

Imaginea a părut dezolantă, grotescă, în contextul în care Virgil Pârvulescu și-a anunțat candidatura la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, a atacat administrația, a lansat teme politico – administrative și a considerat că este de bun augur să pună tirul pe niște oameni. Când faci asemenea lucruri, nu te înconjori de minori, pe motiv că ,,ei sunt viitorul”, dar, de fapt, îi folosești ca antiglonț. 

Maestre (că tot cunoști bine termenul de la lojă), luptă demn, nu te comporta precum teroriștii care, simțindu-se înconjurați și neputincioși, scot copiii în față! Eventual, pe ai altora.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like