FOTO. Vântul a făcut ravagii noaptea trecută în Râmnicu Vâlcea

Noaptea trecută, vântul puternic a făcut pagube în municipiul Râmnicu Vâlcea, pompierii fiind nevoiți să intervină în câteva situații de urgență. După cum bine se știe, Vâlcea se află sub avertizare meteo până azi la ora 16.00.

Astfel, la ora 00.55, în localitatea Rm. Vâlcea, pe str. Grigore Procopiu, la Bl. P 60, s-a intervenit pentru degajarea unui acoperiș de bloc, construit din lemn cu învelitoare din tablă, de circa 300 mp. care a căzut peste 2 autoturisme.

La ora 05.38, în localitatea Rm. Vâlcea, pe str. Rapsodiei pompierii au intervenit pentru degajare tablei de pe acoperișul unui bloc.

De asemenea, la ora 06.15, tot în Rm. Vâlcea, pe str. Henri Coandă, la blocul S 6, termoizolația de pe fațadă s-a desprins.
„În acest moment nu se desfăşoară acţiuni de intervenţie pentru nici o situaţie generată de eventuale fenomene meteo periculoase.
În acest moment, inspectoratul este pregătit să intervină pentru orice situaţie de urgenţă generată de aceste fenomene, iar la nevoie se vor suplimenta forţele.
Pe durata manifestării vântului puternic, recomandăm populației să se adăpostească în imobile sau spații închise, care le asigură protecția.
În situația în care sunteți surprinși în zone deschise, trebuie să vă îndepărtați rapid de zona în care se manifestă fenomenele și să identificați un spațiu care garantează protecția.
Dacă vă aflați în autovehicul, trebuie să vă îndepărtați, pe cât este posibil, de zona în care vântul suflă cu putere. De asemenea, trebuie să rămâneți în interiorul autovehiculului și să purtați centura de siguranță” – se arată într-un comunicat de presă al ISU Vâlcea.

You May Also Like