Primăria Râmnicu Vâlcea va acorda sprijin de urgenţă tuturor persoanelor singure sau familiilor aflate în situaţii de maximă dificultate

Convocat în şedinţă joi, 2 aprilie, la iniţiativa primarului Mircia Gutău în calitate de preşedinte, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a emis Hotărârea nr. 7 în baza căreia se va oferi sprijin persoanelor singure sau familiilor din Râmnicu Vâlcea – altele decât cele peste 65 de ani şi fără aparţinători – aflate în situaţii de maximă dificultate. Ajutorul – constând în produse de strictă necesitate, alimentare şi nealimentare – va fi acordat pe baza identificărilor realizate de autoritatea publică locală şi a sesizărilor primite de la alte instituţii, structuri asociative şi cetăţeni implicaţi în acţiuni de voluntariat.

O altă decizie din cadrul HCLSU nr. 7/02.04.2020 completează Hotărârea anterioară din 30 martie în sensul asigurării de dispozitive cu soluţii dezinfectante şi la celelalte imobile care au acces direct din domeniul public al municipiului.

Biroul de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

You May Also Like