FOTO-UPDATE. El este asistentul medical acuzat că a încercat să violeze o colegă la Spitalul Horezu

UPDATE: Revenim cu noi detalii despre asistentul Daniel Anghel (foto) care este acuzat de procurori de tentativă de viol asupra unei colege. Omul a fost agent de pază la Spitalul Horezu în trecut, însă ulterior a terminat postliceala Sanitară şi s-a angajat ca asistent medical. Între timp, prin nu se ştie ce metode, Anghel a ajuns reprezentantul unei organizaţii profesionale, poziţie din care era desemnat să facă parte din majoritatea comisiilor de concurs la nivelul unităţii medicale orăşeneşti. Gurile rele susţin că Daniel Anghel profita de poziţia sa şi astfel „racola” diferite doamne şi domnişoare. Individul este căsătorit tot cu o asistentă medicală şi are doi copii, două fete în vârstă de 12 şi 18 ani.

Articol iniţial…

Caz şocant la Spitalul Orăşenescu Horezu. Asistentul medical Daniel Anghel este acuzat că a încercat să abuzeze sexual de o colegă de-a sa. Omul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de viol, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu a pus în mişcare acţiunea penală faţă de el.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au dispus, la data de 28.05.2020, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul ANGHEL DANIELsub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Inculpatul a fost prezentat în cursul zilei de astăzi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Horezu, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. 

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele:

În data de 18.05.2020, în intervalul orar 11.00-13.00, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orășenesc Horezu, unde este angajat în funcția de asistent medical, inculpatul Anghel Daniel a încercat prin constrângere fizică să întrețină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcția de asistent medical, în cadrul aceleiași instituții.

Cercetările continua in vederea lămuriri cauzei sub toate aspectele.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție” – se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Vâlcea.

sursă foto: Facebook

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like