Apavil S.A a finalizat procedura de recepție la terminarea lucrărilor pentru Contractul CL6 – “Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în Râmnicu Vâlcea, zona Nord și Ocnele Mari ”

• Locuitorii străzilor incluse în proiect pot încheia acum contracte cu Apavil

Lucrările realizate în cadrul contractului “CCI2009RO161PRO11- CL6 – Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în Râmnicu Vâlcea, zona Nord și Ocnele Mari“ au ajuns la final. În prima jumătate a lunii mai a.c. s-a derulat procedura de recepție în urma căreia, în data de 14.05.2021, a fost semnat procesul verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor, lucrări care au constat în reabilitarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă și tratare și a sistemelor de colectare și tratare a apelor uzate în scopul de a îndeplini obligațiile de conformitate privind calitatea apei din Tratatul de Aderare și obiectivele Programului Operațional Sectorial de Mediu.

Implementarea contractului este realizată de Societatea APAVIL S.A, în calitate de operator regional în domeniul sistemelor de alimentare cu apă și canalizare din județul Vâlcea, finanțarea fiind făcută din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Sectorial Mediu 2007 – 2013 în cadrul proiectului  “ Extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă în județul Vâlcea” și prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2017 – 2020 în proiectul “ Fazarea Proiectului – Extinderea și Reabilitarea Infrastructurii de apă și apă uzată în județul Vâlcea”.

Au fost realizate, astfel, lucrări de extindere a sistemelor de alimentare cu apă din orașul Ocnele Mari – străzile Nicolae Bălcescu – Coșota, 22 Decembrie – Slătioarele, Școlii și A.I. Cuza și lucrări de extindere a sistemelor de canalizare din orașul Ocnele Mari – străzile Cocenești, Fagul Miului, Al. I. Cuza, 1 Decembrie, 1 Mai, Nicolae Bălcescu, Zăvoiului, Ștrandului, Florilor, Morilor, 22 Decembrie, Gării, Lacurilor și Colțeștilor și municipiul Rm. Vâlcea – străzile Bâlciului, Calea lui Traian, Căzănești, Colonie Nuci, Drumul Gării, Eftimeștilor, Ghioceilor, Toamnei, Copăcelu și Toporașilor. 

Semnarea procesului verbal de recepție dă, acum, posibilitatea proprietarilor imobilelor de pe străzile menționate mai sus să se conecteze la apă și canal, fapt pentru care sunt invitați la sediul societății Apavil S.A din Rm. Vâlcea, str. Carol I nr. 3 – 5, pentru încheierea contractelor de furnizare/ prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Valoarea totală a investiției este de 33.505.076 lei (fără TVA), din care 91,54% reprezintă contribuție fonduri nerambursabile ( Fond de coeziune, Buget de Stat și Buget Local) și 8,46% contribuție Operator Regional.

Contractul va beneficia de o Perioadă de Notificare a Defectelor de 12 luni, timp în care funcționarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare va fi monitorizată, recepţia finală urmând să se efectueze la încheierea acestei perioade.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

You May Also Like