VÂLCEA – Hoț de portofele, prins și reținut de polițiști

Trei victime dintr-o lovitură. Un hoț a lăsat trei vâlceni fără portofele, cauzându-le un prejudiciu de peste 2.000 de lei. Furturile au avut loc în data de 25 august 2021, pe raza orașului Horezu, iar de atunci polițiștii s-au tot străduit să-i dea de urmă. Până ieri, 1 septembrie 2021, când oamenii legii au reușit să dezlege misterul dispariției portofelelor celor trei vâlceni.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au efectuat și o percheziție la domiciliul suspectului, acolo descoperind mai multe indicii. Bărbatul de 34 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore.

“La data de 25 august a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Stroești, iar ulterior de o femeie din comuna Cernișoara, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în orașul Horezu, pentru a rezolva diferite probleme, o persoană necunoscută le-ar fi sustras portofelele. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată și a treia persoană vătămată, căreia în mod similar îi fusese sustras portofelul, în orașul Horezu, prejudiciul total ridicându-se astfel la 2.000 de lei” – precizează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like