ATENȚIE, masca la control! Razii zilnice în Râmnicu Vâlcea…

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, acționează în perioada 19-31 octombrie a.c. în municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru reducerea răspândirii virusului Sars-Cov 2, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale. 

Polițiștii angrenați în acțiune desfășoară activități de verificare, constatare, dar și de informare și îndrumare a cetățenilor cu privire la măsurile dispuse de autorități pentru combaterea virusului.

Se efectuează activități de patrulare pe arterele rutiere principale din oraș, dar și verificări în zoneleși locurile publice aglomerate, pentru depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale, adresându-se de asemenea și recomandări, inclusiv prin stațiile de amplificare ale autospecialelor.

Masca este obligatorie și în spațiile publice deschise, în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 6/1.000 de locuitori, iar Râmnicu Vâlcea se numără printre aceste localități:

Se recomandă păstrarea unei distanțe semnificative, de 1,5 metri, față de celelalte persoane.

You May Also Like