NEWS ALERT. Asistent de la SJU Vâlcea, în stare gravă după ce a căzut de pe scări la spital

Un asistent medical de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea a fost transportat la Craiova în stare gravă după ce a căzut de pe scări. Nu se știe deocamdată dacă a alunecat sau s-a aruncat. Cert este că, din primele cercetări ale polițiștilor reiese faptul că bărbatul în vârstă de 59 de ani ar fi fost consultat la UPU la ora 17.47, acolo unde a solicitat îngrijiri medicale și să i se facă o perfuzie. Ulterior, acesta ar fi fost văzut de o infirmieră căzând pe scări.

Polițiștii municipiului Râmnicu Vâlcea au fost anunțați de incident în jurul orei 19.03, cel care a sunat la 112 fiind chiar un medic de la SJU Vâlcea, susținând că “un asistent din cadrul spitalului s-ar fi precipitat de pe scările de incendiu ale clădirii”.

Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească din Craiova, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.


Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like