Prima ediție a Cupei Comchim – peste 10 echipe participante și 250 de copii

Sâmbătă, 13 august, s-a desfășurat prima ediție a Cupei Comchim în incinta Bazei Sportive din Ionești.  A fost un adevărat festival pentru iubitorii fotbalului, echipe din întreaga regiune participând, printre care și grupele de juniori ale echipei F.C. Voluntari. Am avut parte de peste 8 ore de fotbal de întrerupt, partidele desfășurându-se în sistem de grupe, după care cele mai bune clasate s-au înfruntat pentru primele locuri. Organizatorul principal a fost antrenorul juniorilor de la A.C.S. Oltul Ionești și A.C.S.C. Viitorul Valea Mare – Băbeni, Mutu Laurențiu, ajutat de Despoiu Rareș, manager sportiv și Nedea George specialist în organizare de evenimente. De asemenea, Primăria Ionești a jucat un rol important, conducerea primăriei fiind deschisă către astfel de evenimente.

Grupele de juniori au fost Under 11 și Under 13, iar echipele participante au fost : A.C.S Oltul Ionești Asociația Club Sportiv Ciprian Dinu, A.S.C.S. Viitorul Valea Mare, Sparta Râmnicu Vâlcea, F.C. Voluntari, A.C.S. Juniorul Râmnicu Vâlcea, Viitorul Pietrari, Inter Călimănești, C.S.S. Râmnicu Vâlcea și C.S.O. Drăgășani! 

Câștigătorii competiției U11 au fost cei de la Club Sportiv Ciprian Dinu, învingându-i în finală pe cei de la A.S.C.S. Viitorul Valea Mare, iar în cea de a doua finală, U13, câștigătoare a fost Sparta Râmnicu Vâlcea, învingându-i pe cei de la C.S.S. Râmnicu Vâlcea, la loviturile de departajare. 

Laurențiu Mutu este unul dintre cei mai implicați antrenori de juniori din tot județul Vâlcea, realizările sale fiind prin propriile puteri. A găsit sprijin și înțelegere la Ionești, în timp de Băbeniul, locul său originar, alege să susțină cluburi private, fără rezultate notabile sau acțiuni de acest gen. 

You May Also Like