FOTO-VIDEO. Trei mașini au fost mistuite de flăcări în Ostroveni. Focul a fost pus intenționat!

Trei autoturisme s-au făcut scrum în această dimineață de vineri, 24 martie 2023, în cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit anchetatorilor, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au scos la iveală că focul a fost pus intenționat. Unul dintre autoturisme a mai fost incendiat și la sfârșitul anului trecut. Poliția face continuă ancheta pentru a-i descoperi pe vinovați.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 04.00 dimineața, într-o parcare din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Pompierii care au ajuns la fața locului au luat toate măsurile pentru ca focul să nu se extindă și la celelalte mașini aflate în parcare. Din primele informații focul a fost pus intenționat la un autoturism și s-a extins rapid și la celelalte două. Toate cele trei mașini au ars ca niște torțe. ”Au fost afectate de incendiu 3 autoturisme: 1 autoturism în proporție de 100%, al doilea autoturism 80% și al treilea autoturism 50%” – susține ISU Vâlcea.

Potrivit unor surse din anchetă, autoturismul de la care a pornit focul a fost incendiat și în luna decembrie a anului trecut, însă autorul sau autorii nu a fost identificat până în prezent. Există suspiciuni că ar fi vorba despre aceleași persoane.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like