Prinsă drogată la volan pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea…

O femeie de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost prinsă drogată la volan. Cel puțin așa susțin polițiștii vâlceni într-un comunicat de presă. Șoferița a fost depistat seara trecută, 26 martie a.c., în jurul orei 21.00, de către polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea. Controversatul aparat drugtest, care se pare că dă destul de multe erori, ar fi scos la iveala că femeia conducea sub influența unor substanțe psihoactive. Pentru ca totul să devină certitudine, ea a fost supusă și unor teste la spital.

“În urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența substanțelor psihoactive T1B – THC (cannabis – n.r.), motiv pentru care a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor psihotrope în organism.

A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” – se arată în comunicatul de presă al Poliției Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like