160 de posibili investitori la Oltchim! Vicepremierul Borc: „Pana la finalul anului vom avea o oferta angajanta!”

/

 

Ministerul Economiei susţine că peste 160 de posibili investitori au primit informaţii generale despre combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea. Toţi investitorii interesaţi au termen până la sfârşitul lunii pentru a-şi exprima interesul de cumpărare, iar mai apoi vor intra în următoarea fază a procesului de vânzare.

„Pana la finalul anului cred ca vom avea o oferta angajanta de la un investitor, strain sau roman. Climatul este foarte bun acum pentru gasirea unui investitor care sa continue sa dezvolte partea viabila a Oltchim” – a declarat Costin Borc, prezent ieri la Râmnicu Vâlcea.

Varianta aleasa, cea a vanzarii pachetelor de active, ofera potentialului cumparator siguranta juridica in conformitate cu masurile prevazute de forma actuala a planului de reorganizare si a constrangerilor suplimentare derivate din cerintele legate de reglementarile in materie de ajutor de stat, dar pe de alta  parte poate asigura atat vanzarea cu succes a companiei, cat si maximizarea pentru creditori a veniturilor din acest proces, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like